Wat ik doe

De eindgebruiker staat centraal

Bij het overbrengen van jouw diensten of producten staat de eindgebruiker centraal. Dit is bijvoorbeeld de lezer van een e-book of bedrijfsbrochure, de bezoeker van jouw website of webshop. Oftewel ik zorg er voor dat de SEO teksten die ik schrijf niet alleen indruk maken op Google en andere zoekmachines maar vooral op de lezer. Deze blijft geboeid en maakt hierdoor gebruik van jouw diensten.

Werkwijze

Mijn werkwijze is altijd in afstemming met de wensen van de klant en/of opdrachtgever. Ik bezoek desgewenst het bedrijf bij het maken van een reclamefolder, bij vernieuwing van de website of voor het schrijven van een persbericht. Door bij jou over de vloer te komen en het persoonlijke contact krijg ik een nog betere impressie van het bedrijf en breng ik jouw gewenste boodschap extra krachtig over.

Andere opdrachtgevers vragen mij de bestaande website teksten te optimaliseren voor zoekmachines en dan volstaat contact via mail, skype, chat of whatsapp.
Doordat ik mijn werkwijze afstem op jouw wensen ben ik heel flexibel en breed inzetbaar. Vraag me naar de mogelijkheden om een fijne samenwerkingsvorm te kiezen. Schroom niet, vragen mag altijd!

Benieuwd naar hoe mijn SEO teksten jouw diensten beter vindbaar maken?

Neem vrijblijvend contact met me op voor een gratis intake via info@lonnekeschrijft.com