Over mij

Spelen met letters

Ik speel met letters, woorden en zinnen en breng op die manier een boodschap optimaal over. Als kind was ik al gek op verhalen verzinnen, lezen en opstellen schrijven en dat is altijd zo gebleven.

De verhalen en opstellen zijn op de middelbare school verwisseld voor boekverslagen, in het bedrijfsleven voor het schrijven van beleidsstukken, projectplannen, persberichten en notulen. En tijdens mijn deeltijdstudie HRM schreef ik essays, columns, projectverslagen met als toetje een scriptie.

Verbeteren van teksten

Ik vind zelfs het nalopen en verbeteren van teksten heerlijk tot en met het controleren van spaties aan toe. Dit zijn hele fijne eigenschappen bij het maken van een scriptie, projectverslag of ander (studie)document. Als een tekst fouten bevat, vallen deze mij als eerste op. Neem vrijblijvend contact met me op voor mijn gereduceerde tarief voor scholieren en studenten.

Locatie ongebonden werk

Tijdens een sabbatical leerde ik allerlei nieuwe mensen kennen. Zo ook Suzanne, een avonturier die reist, zich inzet voor duurzaamheid en ecotoerisme, blogt en geniet van al het mooie wat haar tijdelijke thuis te bieden heeft. Het mooie is dat zij zich tijdens haar reizen met deze activiteiten prima in haar levensonderhoud voorziet, waar ook ter wereld. Als je meer over haar huidige avonturen wilt lezen bezoek haar website en volg haar op Facebook.

SEO tekstschrijver

Haar manier van leven is mij te extreem maar de keuze om locatie ongebonden te werken zette mij wel aan het denken. Zo is het SEO schrijven op mijn pad gekomen. De keuze om mijn schrijftalent in te zetten als SEO tekstschrijver voelt als de juiste en sindsdien doen zich allerlei mooie kansen zich voor. Kansen die ik met beide handen aangrijp, of beter gezegd met beide handen blind typ.

Werkwijze

Mijn werkwijze is heel divers en altijd in afstemming met de wensen van de klant en/of opdrachtgever. Ik bezoek desgewenst het bedrijf bij het maken van een reclamefolder, bij vernieuwing van de website of voor het schrijven van een persbericht. Door bij jou over de vloer te komen en het persoonlijke contact krijg ik een nog betere impressie van het bedrijf en breng ik jouw gewenste boodschap extra krachtig over.

Andere opdrachtgevers vragen mij de bestaande website teksten te optimaliseren voor zoekmachines en dan volstaat contact via mail, chat of whatsapp.

Doordat ik mijn werkwijze afstem op jouw wensen ben ik heel flexibel en breed inzetbaar. Vraag me naar de mogelijkheden om een fijne samenwerkingsvorm te kiezen. Schroom niet, vragen mag altijd!

Netwerk

Ik beschik over een netwerk van professionals zoals grafisch ontwerpers, copywriters, bloggers, online marketing specialisten, fotografen, collega SEO tekstschrijvers, programmeurs, DTP’ers, software ontwikkelaars, ghostwriters, drukkers en event- en projectmanagers. Op deze manier voorzie ik in de complete communicatiebehoefte van jouw organisatie.

Eindgebruiker

Bij het overbrengen van jouw diensten of producten staat de eindgebruiker centraal. Dit is bijvoorbeeld de lezer van een e-book of blog zijn, de bezoeker van jouw website of webshop. Oftewel ik zorg er voor dat de SEO teksten die ik schrijf niet alleen indruk maken op Google en andere zoekmachines maar vooral op de lezer. Deze blijft geboeid, maakt gebruik van jouw diensten en komt terug naar jouw website.